• Primeur star-shl met beeldmanagementsysteem

    Star-shl werkt sinds kort met een nieuw PACS; een volledig online systeem voor echobeelden en röntgenfoto’s

Over Star-MDC

Star-MDC (Medisch Diagnostisch Centrum) levert snelle en betrouwbare medische diagnostiek voor de gezondheidszorg in de regio Groot-Rijnmond. Dit allemaal dicht bij patienten, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we biometrische onderzoeken uit zoals echo’s en oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Star-MDC beschikt over één van de grootste en modernste laboratoria van Nederland. 

Daarnaast geven we ondersteuning en advies aan huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. We verzorgen prenatale screenings, zwangerschapsecho’s en DNA-onderzoek. Onder regie van huisartsen begeleiden we patiënten met chronische ziekten als suikerziekte of longaandoeningen. Star-MDC heeft de grootste Trombosedienst van Nederland en geeft hiermee 1e-lijnsondersteuning aan huisartsen, ziekenhuizen en overige zorgverleners.

Snel

Wij onderscheiden ons door snelle dienstverlening. Patiënten kunnen snel, overal en makkelijk terecht zonder lange wachttijden. Door ons logistieke netwerk en moderne technieken zijn de onderzoeksresultaten snel digitaal bekend bij de zorgaanbieder.

Betrouwbaar

Met 65 jaar ervaring en 500 professionals zijn we een deskundige team waarbij kwalitatieve en veilige diagnostiek in goede handen is. Door continu te innoveren houden we alle diensten efficiënt en op maat. Daarnaast zijn patiënten en hun gegevens bij ons in vertrouwde handen.

Dichtbij 

Dankzij ons uitgebreid netwerk zijn we altijd dicht bij onze patiënten en zorgverleners. Star-MDC telt meer dan 100 locaties voor bloedafname en zes regioposten. Klik hier voor een interactieve kaart met al onze locaties. Als extra service bieden we patiënten en zorgverleners een unieke dienst: bloedafname en onderzoeken bij patiënten thuis.